Huwelijk

Het huwelijk wordt vaak beschreven als één van de mooiste dagen van iemands leven. Op zoek naar een huwelijkscadeau dat hierbij gaat helpen? Uniekcadeau.nl heeft een aantal tips voor huwelijkscadeaus op een rijtje gezet.

Een tof cadeau voor de bruiloft vinden dat ook nog eens persoonlijk is? Best lastig. Daarom hebben wij alvast wat leuke ideetjes voor je op een rij gezet. 

1| Accessoires voor in huis

Hiermee zit je eigenlijk altijd goed. Leuk, praktisch en als je de bruid of bruidegom een beetje kent dan weet je vast wat hij of zij leuk vindt. Vind je dit lastig?  De accessoires voor de inrichting van het huis zijn niet altijd prijzig, ideaal dus als je een een aantal cadeaus wilt geven wanneer jet het niet weet. Houd er wel rekening mee dat interieur heel stijlgevoelig is. Dus verplaats je goed in het bruidspaar of bewaar het bonnetje op een veilige plek!


2| Leuk servies als huwelijkscadeau

Het leuke aan servies is dat het een dagelijks must is. Er bestaat bijna geen functioneler huwelijkscadeau. Wanneer je de style van de bruid of bruidegom weet kan je vast wat leuks uitzoeken. Weet je dat ze toevallig helemaal weg zijn van een bepaald merk, dan is de keuze makkelijk! 


3| Naambordje op de deur

Is de naam van de bruid veranderd? Dan is dit een goede kans voor een mooi cadeau. Kies voor ‘Familie + de achternaam’ wanneer er al kids in het spel zijn of allebei de volledige namen. Geef er een ‘persoonlijke touch’ aan en zorg ervoor dat het opvalt in de rest van de straat!


4| Reistas of koffer 

De meeste bruidsparen gaan na de bruiloft op huwelijksreis. Daarom is het leuk om een koffer of handbagagetas te laten personaliseren. Niet alleen tof, maar vooral erg handig. We kennen allemaal dit dilemma: je bent net geland en staat bij de bagageband op je koffer te wachten. Je ziet honderden koffers voorbij komen, maar ze lijken allemaal akelig veel op elkaar. No more!


5| Vastleggen van mooie momenten na de bruiloft

Tijdens de grote dag worden er veel huwelijksfoto’s gemaakt, maar helaas kan die topfotograaf niet mee naar huis. Het is leuk als het bruidspaar ook mooie kiekjes kan maken nu ze door het leven gaan als man en vrouw. Wat dacht je van een handige smartphone printer om die selfies meteen te vereeuwigen. Of een instant polaroid camera voor op huwelijksreis of om bijzondere mijlpalen mee vast te leggen.


Met decoratie kun je zoveel doen! Met een beetje creativiteit creëer je een groots effect en dat hoeft niet veel te kosten.