Kerst cadeau ideeën

Op zoek naar een kerstcadeau voor hem of haar? Wij hebben voor jou de 5 leukste kerstcadeautjes op een rijtje gezet.

Het zoeken naar een kerstcadeautje blijkt altijd een lastige opgave. Want wat ga je de mensen waar je veel om geeft cadeau doen? Deze top 5 voor zowel mannen als vrouwen van uniekcadeau gaan je helpen bij het vinden van het origineelste kerstcadeau!

Top 10 kerstcadeaus voor mannen.

1. Sieraden

Een setje oorbellen, een armband of horloge is een mooi en persoonlijk geschenk! Ben jij op zoek naar een luxe cadeau om hem of haar te laten stralen?

2. Luchtjes

Wie wil er nou niet dat zijn vriend of vriendin lekker ruikt? Kerst is de uitgelezen kans om hem of haar een geurtje te geven uit de geurlijnen van bijvoorbeeld Hugo Boss, Dior of Armani. Welk geurtje kies jij?

3. Sportspullen

Na de overheerlijke kerstdagen komen vaak toch weer de goede voornemens terug om weer te gaan sporten. Wie ga jij blij maken met een nieuwe sporttas of kledingset?

4. Boeken

Kerstmis is altijd één groot feest. Maar na kerst doet iedereen weer eens stapje terug. Een goed boek kan iedereen dan wel waarderen!

5. Drank

Wanneer je dan even gaat relaxen hoort naast een goed boek natuurlijk ook een lekker glaasje wijn of wat sterkers om even tot rust te komen! Waarvan kom jij tot rust?