Nieuw huis

Wanneer je verhuizers in je vriendenkring hebt betekend dit dat je op zoek mag naar verhuis cadeautjes! Help hen het huis in te richten met schitterende woonaccessoires die uniekcadeau voor jou op een rijtje zet!

De inrichting van een huis kan ervoor zorgen dat iemand zich veilig en fijn voelt . Als vriend, vriendin, familie of kennis kan jij perfect uitkiezen wat bij de persoon in zijn huis past. Door welk van de 7 categorieën word jij ge-inspireert?

1. Wanddecoraties

Meest populair zijn toch wel de schilderijen, posters en muurstickers. Maar tegenwoordig ook heel hip zijn letterbakken, tekstborden en wandpanelen.


2. Decoratieve accessoires

Breng een persoonlijke touch aan in huis met deze decoratieve ornamenten. Vaak zijn het de kleine dingen die het meeste zeggen over wie we zijn. Met onze decoratieve accessoires geef je je woonruimte een flinke dosis persoonlijkheid.


3. kaarsen en houders

Kaarsen en kaarsenhouders geven net een beetje extra sfeer aan je interieur. Combineer eens verschillende stompkaarsen met elkaar op een dienblad of op grote kandelaars. Kleed de eettafel mooi aan met een elegante kandelaar voor dinerkaarsen of juist met meerdere waxinelichthouders. Op zoek naar een echte sfeermaker voor buiten? Kijk dan eens naar een windlicht, deze zijn geschikt voor binnen en buiten.


4. Vazen en flessen

Vazen zijn tijdloos en blijven daardoor populair. Plaats een grote, opvallende vaas centraal op een grote tafel, als eye-catcher in uw interieur. Of zorg voor een speels effect door vaasjes van verschillende formaten met elkaar te mixen. Flessen zijn ook goed als vaas te gebruiken: met stijlvolle bloemen of takken.


5. Klokken

Klokken zijn niet alleen functioneel, maar ook heel decoratief; een mooie klok valt direct op. Zoek je een klok voor de hal of woonkamer, kies dan voor een grote variant als opvallend element. Een klok voor in de keuken of slaapkamer? Dan is een digitale klok aan te raden. Er zijn ook klokken met een stil uurwerk, ideaal voor in de slaapkamer wanneer iemand rustig wil slapen en niet wakker wil liggen van het geluid.


6. spiegels

Spiegels komen overal in huis van pas. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Spiegels met een aparte vorm zijn opvallend, waar een simpele ronde of vierkante spiegel wat strakker staat.


7. Fotolijstjes

Speciale momenten en herinneringen zijn mooie toevoegingen in een nieuw huis. Het geeft net die persoonlijke sfeer die de inrichting afmaakt. Een mooie fotolijst of fotowand is hier de perfecte manier voor.