Uniek valentijnscadeau

Een leven zonder liefde is maar saai. Daarom zijn we ook zo dol op Valentijnsdag. Want denk aan valentijn en je denkt aan liefde. 14 februari is de perfecte dag om je geliefde te laten weten hoe belangrijk hij of zij voor je is.

Geen fan van valentijn? Dan kun je natuurlijk nog altijd een mooie deal scoren voor wanneer jij jouw liefde wilt verrassen. Of jezelf.


1. Bloemen

Verras je lief met bloemen. Altijd in mooie geschenkverpakking verstuurd. Er is genoeg keus uit romantische boeketten zoals rode rozen en prachtige tulpen


2. Knuffels

Steel het hart van je Valentijn een stuur hem of haar een knuffel voor Valentijnsdag. Leuke knuffels met hartje en roos, of met een ander cadeau.


3. Luchtjes

Een goed gekozen parfum maakt je verschijning compleet en daarmee is een parfum erg persoonlijk. Binnen geuren onderscheiden we eau de toilette en eau de parfum. Het grote verschil is dat de intensiteit en concentratie van de geuressence bij eau de parfum hoger is dan bij eau de toilette. 


4. Kettinkjes

Ben jij op zoek naar een prachtige halsketting? Er is keus uit verschillende type halskettingen zoals: met of zonder hanger, schakelketting, kralenketting of choker.