Kraamcadeau

Bekijk hier de top 5 met de leukste, hipste en fijnste, zorgvuldig uitgekozen producten. Kraamvisite is hét moment om de mommy/daddy to be een onvergetelijk kraamcadeau te geven.

Hoera, iemand die je kent is net bevallen! Hallo mooie baby! Je staat te springen om op kraamvisite te gaan, maar je hebt geen idee wat je voor de kleine moet meenemen. Herkenbaar? Hier vind je een overzicht van kraamcadeaus waar kersverse ouders écht blij van worden.

1. Baby slofjes

Babyslofjes zijn ideaal voor je pasgeboren baby. Ze houden de kindervoetjes heerlijk warm en ze belemmeren de groei en ontwikkeling van de voeten van je kind niet. Babyslofjes van leer of katoen laten de voetjes ademen. De schattige slofjes zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken en perfect om mee te leren lopen. Je vindt ze in elke maat en kleur, voor de zomer, de winter of alle seizoenen. Hoog sluitend met klittenband of elastiek rond de enkels, zodat je baby ze niet kan uitschoppen.


2. Mutsjes

Kindermutsen houden het hoofd van iedere baby, jongen en meisje heerlijk warm. Wel zo fijn tijdens de koude herfst- en winterdagen. Een kindermuts wordt vaak om deze reden gebruikt, maar soms ook om een outfit te stylen. Een stoere muts kan voor de finishing touch worden gebruikt.


3. Rompertjes

Een rompertje is een hemdje en broekje uit één stuk dat je kunt gebruiken als ondergoed voor je baby. Een rompertje kun je meestal met drukknoopjes tussen de beentjes sluiten of openen. Hierdoor kan de baby het rompertje niet loskrijgen en kun je de luier eronder makkelijk verschonen. Rompertjes zijn de basics voor je kleintje en daardoor kun je er niet genoeg van hebben. Ook ideaal als cadea voor een babyshower!


4. Slabbetjes

Een katoenen slabbetje is makkelijk te wassen en vooral handig als je kleintje nog veel kwijlt. Een ander populair materiaal voor het slabbetje is neopreen dat geen vocht doorlaat. Na gebruik kun je dit slabbetje gemakkelijk schoonspoelen onder de kraan. Wanneer je kindje al wat ouder is (vanaf ongeveer 8 maanden) en al zelf wil eten is een eet-en-speelschortje aan te raden. Deze heeft een opvangrand waardoor het geknoeide eten niet op de grond belandt



5. Wikkeldekens

Een wikkeldeken zorgt ervoor dat je kindje lekker warm blijft. Je kunt een wikkeldeken op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld na het badderen, in het autostoeltje, in de box of kinderwagen. Wikkeldekens sla je dicht zodat je baby in een heerlijk nestje ligt.